lauantai 11. toukokuuta 2013

Huhuu, ällö litku?


Senkin biopussi, mikset ole vuotanut pitkään aikaan? Mikä sua vaivaa? Olen kiihkeästi odottanut tyhjennyskertaa, jolloin ämpärin pohjalla lilluu ällöä nestettä, kuin siivilöityä vatkulia. Silloin huokaan, päästän paheksuvan maiskautusäänen ja ajattelen, että tää on taas niin tätä. Niin tätä. 

Roskiksen tyhjentäminen menee melkein aina kikkailuksi. Liian tyhjänä vieminen on tyhmää ja liian täynnä vieminen tyhmää, paitsi paljon tyhmempää. Joo joo, vielä mahtuu. Mahtuu mahtuu. No saaketti, nyt se valuu! Oliko pakko odottaa näin kauan, häh, eikö millään voinut viedä aikaisemmin? Tajuutsä, että sen alle pitää laittaa lehti, ettei se valu muualle, ja se astia pitää pestä. Jajaja.

Jos elämä tuntuu liian seesteiseltä, lisää halutessasi mausteeksi hyppysellinen draamaa. Sitä voi repiä ihan mistä vain, vaikka valuvasta biopussista. Tai siitä, että se ei valu, jolloin homma luiskahtaa komediaksi. Kukin tyylillään.

Ämpäri pysyy puhtaana. Ei löllöä roskiksen pohjalla. Tää on taas niin tätä. Kaapissa on ruokaa, on viikonloppu, on kevät. Mistä tässä nyt voi ärsyyntyä? Haluan nostaa metelin ja keuhkota. Antakaa mulle herrajjumala ees jotain hermostumisen aihetta!

Ei kommentteja: